Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Xiang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18658318635

WhatsApp : +13968584834

Free call
Share Group Limited

Προϊόντα για τη διήθηση, το χωρισμό, το κοσκίνισμα & την εκτύπωση

 • Share Group Limited
 • Share Group Limited
 • Share Group Limited
 • Share Group Limited
 • Share Group Limited
 • Share Group Limited
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 1 million-2million Ιδρύθηκε Έτος: 1983
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Εισαγωγή:

SHARE GROUP LIMITED (εφεξής απότομα για το ΜΕΡΙΔΙΟ) είναι μια επιχειρηματική οργάνωση το 1983, παράγοντας και παρέχοντας τα υφάσματα φίλτρων τότε. Μετά από περισσότερο από 30 έτη γρήγορης ανάπτυξης, το ΜΕΡΙΔΙΟ έχει αναπτύξει επιτυχώς και έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη επιχείρηση ομάδας που είναι κύρια τριών μονάδων παραγωγής, παράγοντας τα ενδύματα φίλτρων, που τυπώνουν το πλέγμα και τα πλαστικά μέρη φίλτρων χωριστά, εντούτοις, πωλήσεις, η μετά από-υπηρεσία και ο λογαριασμός διατηρούνται και χρησιμοποιούνται με το όνομα του ΜΕΡΙΔΙΟΥ.

Ποιο ΜΕΡΙΔΙΟ προσφέρει:

 • Βιομηχανικά υφάσματα φίλτρων: Ύφασμα φίλτρων πολυεστέρα, ύφασμα φίλτρων πολυαμιδίων, ύφασμα φίλτρων πολυπροπυλενίου, υφάσματα Airslide, πλέγμα φίλτρων πολυεστέρα, πλέγμα φίλτρων πολυπροπυλενίου, νάυλον πλέγμα φίλτρων, πλέγμα φίλτρων ανοξείδωτου, συλλογή σκόνης και υγρά είδη πιλημάτων διήθησης διάφορων και τυποποιημένων και προσαρμοσμένων υγρών τσαντών φίλτρων, τσάντες φίλτρων συλλεκτών σκόνης φιαγμένες από πλέγμα φίλτρων, ύφασμα φίλτρων και πιλήματα φίλτρων.
 • Πλέγμα εκτύπωσης μεταξιού: Mono-filament πλέγμα εκτύπωσης πολυεστέρα, Multifilament πλέγμα εκτύπωσης πολυεστέρα, νάυλον πλέγμα εκτύπωσης, πλέγμα εκτύπωσης ανοξείδωτου
 • Φορμαρισμένα φίλτρα: Ένθετο/πέρα-φορμαρισμένα πλαστικά φίλτρα, λαστιχένιος-φορμαρισμένα φίλτρα

polyester printing mesh

Όπου προϊόντα ΜΕΡΙΔΙΟΥ που εφαρμόζονται:

 • Βιομηχανική διήθηση: Αυτοκίνητη, χημική επεξεργασία, επεξεργασία λαδιού μαγειρέματος/τροφίμων, αιθανόλη, λειτουργία μεταλλείας, υδάτινα έργα Municial, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, πολτός και μύλοι χαρτιού, συστήματα πλύσης οχημάτων.
 • Εκτύπωση μεταξιού: Ηλεκτρονικός (τυπωμένοι κυκλώματα, μεμβράνη Swtiches και πίνακες, οθόνη επαφής και επιδείξεις), γυαλί, γραφική παράσταση, πλαστικά και συσκευασία, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, κεραμική και βιομηχανία κεραμιδιών, ηλιακά.

Κίνα Share Group Limited Εταιρικό Προφίλ 1

Πώς να έρθει σε επαφή με το ΜΕΡΙΔΙΟ:

 1. Τηλεφωνικώς: +86 (κώδικας χώρας) - 576-8950 8685
 2. Με φαξ: +86 (κώδικας χώρας) - 576-8543 2410
 3. Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@sharefilters.com ή το eric@sharefilters.com
 4. Με την υποβολή της σε απευθείας σύνδεση διακήρυξης: Στείλετε την έρευνα
 5. Από το στιγμιαίο μήνυμα (τα γρηγορότερα και καταλληλότερα μέσα):
  Skype: sharefilters
 6. Από την απλή μορφή επαφών: Απλά υποβάλλοντας τις γενικές έρευνες ή τις ερωτήσεις σας με την υποβολή της μορφής επαφών από την αριστερή πλαϊνή μπάρα, θα έρθουμε πίσω σε σας μόλις μπορούμε.

Εξυπηρετήσεις πελατών:

Το ΜΕΡΙΔΙΟ πάντα θεωρεί ότι η πώληση των προϊόντων δεν είναι το τέλος της διαδικασίας πωλήσεων, οι επιτυχείς πωλήσεις περιλαμβάνουν την ομαλή pre-sale επικοινωνία, τον ανεφοδιασμό των ποιοτικών προϊόντων και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών μεταπωλήσεων Με την εμμονή στην εταιρική pholosophy «ποιότητα είναι η σάρκα του εταιρικού, ενώ ο πελάτης Satisfcation είναι το αίμα» Δουλεύοντας με το ΜΕΡΙΔΙΟ, θα πάρετε περισσότερο από ακριβώς τα ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστική τιμή, θα πάρετε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε εξυπηρέτηση πελατών, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το ΜΕΡΙΔΙΟ από είτε τον τρόπο που απαριθμείται ανωτέρω είτε μας γράψτε απλά σε: το service@sharefilters.com

Ιστορία

Ιδρυμένο το έτος 1983, το ΜΕΡΙΔΙΟ άρχισε από ένα μικρό worshop με το ένα δύο παλαιούς αργαλειούς για να υφάνει τα πολύ απλά πλέγματα πολυαμιδίων Μετά από περισσότερο από τη γρήγορη ανάπτυξη 30 ετών, το ΜΕΡΙΔΙΟ έχει εισαγάγει πολλές διαφορετικές τεχνολογίες ύφανσης, τεχνολογία φίλτρων. όπως και την προηγμένη υποδομή για τη διήθηση και την εκτύπωση και εξελιχθείτε επιτυχώς από έναν μικρό μύλο πλέγματα μιας στα περιεκτικά εργοστασίων ύφανσης, κατασκευή των μερών πλέγματος και έγχυση των πλαστικών φίλτρων για τη συλλογή σκόνης, την υγρή διήθηση, το κοσκίνισμα καθώς επίσης και την εκτύπωση οθόνης μεταξιού.

Υπηρεσία

Κίνα Share Group Limited Εταιρικό Προφίλ 0    Κίνα Share Group Limited Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Share Group Limited Εταιρικό Προφίλ 2    Κίνα Share Group Limited Εταιρικό Προφίλ 3

Είμαστε επαγγελματικοί κατασκευαστής και διανομέας των διάφορων ειδών υλικών και κατασκευασμένων μερών φίλτρων φίλτρων, φορμαρισμένα πλαστικά φίλτρα για την υγρούς διήθηση, το χωρισμό, το κοσκίνισμα και την εκτύπωση Η ομάδα πωλήσεών μας έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην εξυπηρέτηση των πελατών με τις ανάγκες τους για την εκτύπωση και τη διήθηση.

Η ομάδα μας

Το ΜΕΡΙΔΙΟ είναι pround κατοχής μιας ομάδας πεπειραμένων και αφιερωμένων υπαλλήλων που εργάζονται μαζί και σκληρά για τον ίδιο σκοπό-εξυπηρέτηση των πελατών μας με τα καλύτερα προϊόντα Το τεχνικό προσωπικό μας έχει το υπόβαθρο παραγωγής πίσω της δεκαετίας του '90 και η νέα και ενθουσιώδης ομάδα πωλήσεων προετοιμάζω τα εδάφη για τις αγορές πωλήσεών μας και στο μεταξύ, παρέχοντας την υπηρεσία προ-διαταγών αγαθών και την μετά από-υπηρεσία.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@sharefilters.com
+13968584834
18658318635
sharefilter